Boerderij Leekzicht

Boerderij Leekzicht

Bij Boerderij Leekzicht in Boerdonk ben je aan het juiste adres voor een gezellig dagje uit op het platteland. You name it, they have it. Aan touwen slingeren door de koeienstal, hooivork darten of pieperschieten, het kan allemaal!


Het unieke aan melkveebedrijf Leekzicht is dat de traditionele Brabantse langgevelboerderij nog steeds in functie is. Je komt echt in contact met de dieren en ziet ze als het ware opgroeien. Een unieke ervaring, en spannend natuurlijk om tussen de koeien te spelen!


Solextocht
Op Boerderij Leekzicht in Brabant is er voor ieder wat wils. Wil je met een huifkar met trekker opgehaald worden voor je kinderfeestje? Geen probleem! Of met je opa, tante en neef een kruiwagenrace doen? Dat kan! En wat te denken van een heerlijke solextocht met je collega’s? Na deze dag kijk je vast met heel andere ogen naar de directeur.


Lekker eten
Bewegen en buitenlucht snuiven maakt hongerig. Dat weten ze bij in Boerdonk, daarom zijn er tal van mogelijkheden om de inwendige mens te verzorgen. Barbecues, buffetten of een boerenbrunch. Je kunt zelf kiezen wat het beste bij jouw gezelschap past.


Overnachten
Er is zoveel te doen op Boerderij Leekzicht in Boerdonk dat je er wel een paar dagen mee kunt vullen. Dus als je niet kunt kiezen, is het een idee om te logeren bij De Wilgen in het nabij gelegen Erp. De Wilgen is een knusse en sfeervolle groepsaccommodatie met allerlei voorzieningen. De accommodatie biedt slaapgelegenheid voor 14 personen en bestaat uit 2 appartementen met een gezamenlijke groepsruimte. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een tent, camper of caravan te plaatsen.


Boerderij Leekzicht

Coxsebaan 4
5469 NG Boerdonk
0492 - 850 152 
Info@leekzicht.nl


Foto’s: Boerderij Leekzichtovernachten, zorgboerderij, activiteiten, groepsactiviteiten, kinderen


Bovenstaande tekst is 6 juni 2019 voor het laatst gecontroleerd. Kijk voor actuele informatie ook altijd op de website van desbetreffende aanbieder

Copyright @ Francoise Theunen en Meike Kleemans - All Rights Reserved

Bij de boer op bezoek is een initiatief van

Meike Kleemans en Francoise Theunen


Contact

Meike Kleemans & Francoise Theunen
info@bijdeboeropbezoek.nl

Heb je ook leuke boerderij bezocht?
Meld deze dan aan via het formulier