Alpacaboerderij

de Alpacaboerderij 

Het klinkt als een sprookje. Een heerlijke uitgebreide hightea of boerenlunch tussen de Alpaca’ s. Knuffelen, foto’s maken en genieten van het eten terwijl de alpaca’s nieuwsgierig om je heen dartelen? Op de Alpacaboerderij in Overijssel kan dat! Op naar Lemelerveld. Het Peru van de Lage Landen.

 

Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen in Lemelerveld. De ene nog uitgebreider dan de andere, maar knuffelen met deze harige vriendjes staat natuurlijk bij ieder pakket op nummer één.


Wandelingen
In de zomermaanden biedt de Alpacaboerderij in samenwerking met Alpaca Top Dutch een aantal wandelingen aan. Heerlijk op stap met dit levende knuffeldier. Als je interesse hebt, houd dan de site van de Alpacaboerderij in de gaten. Hier staat namelijk de meest actuele informatie op.

 

Alpaca therapie
Heel bijzonder is de Alpaca therapie die de boerderij in Lemelerveld aanbiedt. Deze therapie is uitermate geschikt voor kinderen met een beperking, een traumatische ervaring, (kenmerken van) autisme, Syndroom van Down, ADHD en hyperactiviteit. Eerst wennen de kinderen rustig aan de alpaca en daarna gaan ze lekker het bos in om leuke activiteiten met de alpaca te doen.

 

De Alpacaboerderij
Lemelerveld
06-41848579
info@dealpaca.com

 

Bron foto’s: de Alpacaboerderij

Bij de boer op bezoek is een initiatief van

Meike Kleemans en Francoise Theunen


Contact

Meike Kleemans & Francoise Theunen
info@bijdeboeropbezoek.nl

Heb je ook leuke boerderij bezocht?
Meld deze dan aan via het formulier

Copyright @ Francoise Theunen en Meike Kleemans - All Rights Reserved