Geertje's Hoeve

Geertje's hoeve

Geertje’s Hoeve maakt het boerenleven beleefbaar voor jong en oud. De boerderij met geiten en varkens, eigen kaasmakerij, boerderijwinkel en lunchrestaurant maken een bezoek aan de boerderij zeker de moeite waard.


Iedereen is elke dag welkom om een bezoekje aan de boerderij te brengen en wat van het boerenleven op te snuiven. Hier is het altijd leuk voor kinderen: dieren, trekkers en lekkers. Alle dieren zijn toegankelijk voor bezoek. Dit is al een belevenis op zich en de entree is vrij. 


Stiekem genieten niet alleen de kinderen… Wat is er nu mooier dan een varken met big samenzien of genieten van de zon op het terras? Ervaar al het moois dat het platteland ons biedt. In ons restaurant kun je nieuwe energie opdoen. 


Geertjes Hoeve is een dependance van het succesvolle boerderij ’t Geertje. De roots liggen in Zoeterwoude, waar al sinds 1982 stad met platteland wordt verbonden. 


Rick (opgegroeid op boerderij 't Geertje) opende samen met zijn vriendin Anne in april 2014 Geertjes Hoeve met hetzelfde doel: het boerenleven beleefbaar maken. Kom ook het boerensfeertje proeven! Graag tot ziens!


Geertje’s Hoeve
Rick en Anne van Rijn
Thematerweg 5
3455 SM Haarzuilens – Utrecht

Telefoon: 030-677 5053
E-mail: anne@geertjeshoeve.nl


Bron foto's: Geertje's Hoeve

Bij de boer op bezoek is een initiatief van

Meike Kleemans en Francoise Theunen


Contact

Meike Kleemans & Francoise Theunen
info@bijdeboeropbezoek.nl

Heb je ook leuke boerderij bezocht?
Meld deze dan aan via het formulier

Copyright @ Francoise Theunen en Meike Kleemans - All Rights Reserved