Hoeve Avondrust

Hoeve Avondrust

Kom naar Vlaardingen en geniet van de heerlijke delicatessen die gemaakt zijn van groenten en fruit uit de moestuin en boomgaard van Hoeve Avondrust. Verser kan niet!


Na een bezoekje aan de boerderijwinkel van Hoeve Avondrust, zullen je smaakpapillen nooit meer hetzelfde zijn. De winkel verkoopt namelijk tongstrelende producten die allemaal gemaakt zijn van de onbespoten groente en fruit van het land. Jam, chutney, sambal, diverse sauzen, mosterd, piccalilly, zoetzuur of soep; de keuze is reuze.


Arrangementen
Maar dat is nog niet alles, Hoeve Avondrust verkoopt ook andere producten zoals boter, kaas en eieren, biologisch vlees en fruit en groente van het seizoen. Daarnaast biedt de boerderij ook arrangementen aan zoals een barbecue, proeverij en demonstraties en workshops. Wil je de prachtige groene locatie huren? Dat is ook mogelijk!


Ook voor kinderen
Kinderen die graag een origineel kinderfeestje willen, zijn bij Hoeve Avondrust aan het juiste adres. Verzorg en berijd één van de pony’s op de boerderij, maak je eigen insectenhotel, ga mee op een speurtocht, doe mee aan de boerenspelen, rooster marshmellows op je eigen gemaakte vuur of ga slootje scheppen. En dan komt het beste nog: aan het eind van de dag krijgt iedereen een heerlijk en feestelijk pannenkoekendiner.

 

Hoeve Avondrust
Zuidbuurt 46
3132 KB Vlaardingen
06-19922023
info@hoeveavondrust.nl

 

Bron foto’s: Hoeve Avondrust


kinderfeeste=je, biologisch, bbq, boerenspelen, wandelen, winkel


Copyright @ Francoise Theunen en Meike Kleemans - All Rights Reserved

Bij de boer op bezoek is een initiatief van

Meike Kleemans en Francoise Theunen


Contact

Meike Kleemans & Francoise Theunen
info@bijdeboeropbezoek.nl

Heb je ook leuke boerderij bezocht?
Meld deze dan aan via het formulier