Kaasboerderij Mariekerke

Kaasboerderij Mariekerke

Op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren ligt Kaasboerderij Mariekerke, waar jong én oud zich prima kunnen vermaken!


Perfect gelegen op zo’n tien kilometer van Middelburg en Vlissingen en dichtbij de stranden van Domburg, Westkapelle en Zoutelande ligt deze gezellige kaasboerderij, waar je ook heerlijk kunt kamperen. Geen zin om zelf je tent op te zetten? Geen punt, Mariekerke heeft namelijk volledig ingerichte luxe safaritenten, lodgetenten, Barn tenten en chalets. Ideaal voor mensen die houden van kamperen, maar ook niet vies zijn van een beetje luxe.


Schapenkaas
Ooit schapenkaas geproefd? Deze kaas is niet alleen heerlijk van smaak, maar zit ook vol met gezonde bestanddelen. Op Mariakerke lopen er maar liefst 200 Zeeuwse melkschapen in de wei, een prachtig gezicht én het levert een boerderijwinkel vol met verse kaasproducten op! Daarnaast verkoopt de winkel ook eigen vleesproducten, verse eieren en streekproducten zoals Zeeuwse babbelaars, wijn, jam en snoepgoed.

 

Kindvriendelijk
Voor kinderen is Kaasboerderij Mariekerke ook een waar paradijs. Zo kunnen ze heerlijk spelen in de waterpretweide, speeltuin en speelschuur. Maar dat is nog niet alles, want wat dacht je van een bloempluktuin, maïsdoolhof en een hooizolder waar je vanaf een glijbaan kunt roetsjen en “badderen’ in een maïsbad? Daarnaast kunnen de kids los op de trampoline en is er een heuse klimtoren die gemaakt is van tractorbanden. Spelen maar!

 

Kaasboerderij Mariekerke
Familie de Korte
Mariekerke 24
4365NL Meliskerke
0118-551333
info@mariekerke.nl

Foto’s: Kaasboerderij Mariekerke


Copyright @ Francoise Theunen en Meike Kleemans - All Rights Reserved

Bij de boer op bezoek is een initiatief van

Meike Kleemans en Francoise Theunen


Contact

Meike Kleemans & Francoise Theunen
info@bijdeboeropbezoek.nl

Heb je ook leuke boerderij bezocht?
Meld deze dan aan via het formulier