Taribush Boerderij

Taribush Boerderij

In het hart van Drenthe staat de Taribush Boerderij, een koeienboerderij waar naast de dagelijkse bedrijvigheid, talloze activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.

 

Dit mooie stukje platteland biedt met zijn groene weiden, bossen, heide en het Linthorst Homankanaal, allerlei mogelijkheden voor bezoekers die zin hebben om lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht. Zo kun je kanovaren over het prachtige kanaal, een speurtocht inclusief leuke vragen en opdrachten doen in de natuur, een puzzeltocht per tandem ondernemen of op de step stappen om de omgeving te verkennen. De vele weilanden bieden weer mogelijkheden zoals klootschieten, boerengolfen, meerkampen en kapatpult schieten. Ruimte genoeg!

 

Rondom de boerderij
Ben je meer benieuwd naar hoe het er aan toe gaat in een boerenbedrijf? Help dan mee met het melken van de koeien of het voeren van de kalfjes. Struin heerlijk over de boerderij, maak een praatje met boer Gerrit en relax daarna op het prachtige buitenterrras of in de gezellige boerenschuur als het weer niet meezit. Er is zelfs een mogelijkheid tot barbecuen, daar is de potstal de perfecte plek voor, al moet je wel rekening houden met af en toe een koe die in de weg staat!

 

Uitjes voor iedereen
Je kunt natuurlijk met zijn tweetjes of met je gezin een bezoekje brengen, maar ook voor familiedagjes, bedrijvenuitjes en schoolreisjes is de Taribush Boerderij een ideale keuze. Zo zijn er ontelbare arrangementen om uit te kiezen, de één nog leuker dan de andere. Neem maar eens een kijkje op de website en laat je verrassen door de enorme keuze.

 

Taribush Boerderij
Kanaal – OZ – 3
9418 TJ Wijster
0593-568021 / 0521-597215

 

educatief, kinderen, activiteiten, overnachten, familie, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, survival

Bij de boer op bezoek is een initiatief van

Meike Kleemans en Francoise Theunen


Contact

Meike Kleemans & Francoise Theunen
info@bijdeboeropbezoek.nl

Heb je ook leuke boerderij bezocht?
Meld deze dan aan via het formulier

Copyright @ Francoise Theunen en Meike Kleemans - All Rights Reserved