logo

Boerderij ‘t Platteland

Lekker ontspannen eten en drinken op een heerlijk terras terwijl de kinderen rustig spelen, dat kan op Boerderij ‘t Platteland in Limburg.

Zin in een uitstapje met het hele gezin in het altijd prachtige Limburg? Breng dan een bezoekje aan Boerderij ‘t Platteland. Deze plek is ideaal voor kinderen om te spelen, maar ook om activiteiten met het hele gezin te doen.

Lekker spelen
Deze boerderij heeft een indoor en buiten speeltuin waar je heerlijk kunt glijden, schommelen, wippen en klimmen. Voor de avontuurlijke kids is er een skelterbaan en maïslabyrint terwijl dierenliefhebbers hun hart kunnen ophalen op de kinderboerderij. In de zomer is ‘t Platteland helemaal een heerlijke plek, dan kun je heerlijk in het water stoeien.

Ook voor volwassenen
Zin in een activiteit met het hele gezin? Dat kan ook op deze boerderij. Zo is er een GPS- of huifkartocht in de mooie Limburgse omgeving en kun je klootschieten, Pit-pat midgetgolfen en oud Hollandse spellen doen. Daarna is het mogelijk om uit te puffen in het gezellige restaurant of om een origineel streekproduct kopen in de boerderijwinkel.

Boerderij het Platteland
Lorbaan 1
5814AE Veulen-Venray
0478-550653 / 06-54266930
info@platteland.nu

foto’s: Boerderij het platteland

Boerderij 't Platteland

Date: februari 13, 2017