logo

De Groene Griffioen

Altijd al zelf kaas willen maken? Kom dan naar biologische educatie- en kaasboerderij De Groene Griffioen in Weesp. Hier mag je namelijk zelf aan de slag. Daarnaast is het ook een must om even een kijkje in de stallen te nemen of te snuffelen in de boerderijwinkel.

De Groene Griffioen wil graag laten zien waar voedsel vandaan komt, hoe dieren leven en wat biologisch boeren inhoudt. Kom dus snel langs en volg een van de rondleidingen of creer je eigen kaasje tijdens de workshop kaas maken.

Koe adopteren
Altijd al een koe gewild, maar geen plek? Dan kun je je geluk niet op. Op De Groene Griffioen in Weesp kun je namelijk een koe adopteren. Je zoekt uiteraard zelf een mooie uit en mag haar een naam geven. De familie Griffioen houdt je op de hoogte van het reilen en zeilen en je kunt natuurlijk komen kijken hoe het gaat.

Eerlijke producten
De boerderijwinkel verkoopt eerlijke en gezonde producten met een goed en duidelijk verhaal. Zo zijn er biologische kaas, vlees en melk van eigen boerderij te koop en daarnaast kun je hier ook terecht voor een biologische groente- en fruittas. Ook voor een origineel en nuttig cadeau zit je goed bij De Groene Griffioen in Noord-Holland.

Een strobalen huis
Op de boerderij in Weesp vind je een huis van strobalen. Een bijzonder optrekje, want er zitten wel 1000 balen stro verwerkt in de muren, die er met de hand zijn ingezet. In het hart van het huis bevindt zich de prachtige multifunctionele ruimte Acapella. Deze ruimte is te huur voor diverse doelen. Van vergadering en persconferentie tot danssessie of professionele muziekopname; het kan allemaal.

De Groene Griffioen
Lange Muiderweg 18a
1382LA Weesp
06-421 645 33
info@degroenegriffioen.nl

foto’s: De groene Griffioen

Date: februari 13, 2017