logo

Geitenboerderij Ridammerhoeve

Op een schitterende plek in het Amsterdamse Bos vind je Geitenboerderij Ridammerhoeve. Naast geiten lopen hier kippen, varkens, koeien en paarden rond. Bezoekers mogen een kijkje nemen in de stallen en zien zo hoe het leven er op een geitenboerderij aan toegaat. Extra leuk: als je wilt, mag je de lammetjes de fles geven!

De geitenboerderij heeft een knus biologisch restaurant met terras waar allerlei producten van geitenkaas te koop zijn. Zo is er keuze uit diverse soorten kaas en kun je je eigen karnemelk of melk tappen. Zelfs het ijs is van geitenmelk gemaakt en dat smaakt! Terwijl jij geniet op het terras vermaken de kinderen zich prima in de speeltuin. Nog niet uitgesnoept? Dan kun je terecht in de boerderijwinkel!

Educatief
Op de Ridammerhoeve in Amstelveen worden activiteiten op het gebied van educatie en zorg georganiseerd. Op deze manier betrekt de boerderij bewoners uit de regio bij het boerenwerk. Naast de boerderij is er ook een moestuin waar biologische groenten en kruiden verbouwd worden. Voor een feestje, vergadering of workshop kaasmaken ben je hier trouwens ook op het goede adres.

Knuffelkippen
Heel bijzonder zijn de kippen op de boerderij. Het zijn echte knuffelkippen die je kunt pakken en zelfs aaien. Als je dat met liefde doet, sluiten ze zelfs even de oogjes en blijven lekker bij je liggen.

Geitenboerderij Ridammerhoeve
Nieuwe Meerlaan 4
1182 DB Amstelveen
020 645 50 34
info@geitenboerderij.nl

 

Date: februari 09, 2017