logo

Hanneke’s Pluktuin

Kom naar Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen en knip zelf de mooiste creaties bij elkaar. Je gaat altijd met een bijzonder en mooi veldboeket naar huis! Op naar Flevoland dus om te genieten van de bloemen en het weidse uitzicht.

Bloemen zijn er in overvloed: duizenden snijbloemen in tal van variaties en jij mag kiezen welke je wilt. Neem alle tijd die je wilt, zodat je optimaal kunt genieten van de mooiste bloemen, de natuur en de Flevopolder. Naast de pluktuin is er ook een bescheiden moestuin waar je zelf seizoensproducten kunt oogsten om mee te nemen voor je lunch of avondmaaltijd.

Waterpomp
Ook zijn er speciale delen in de Pluktuin voor kinderen. Daar is een waterpomp en er zijn wat diertjes om te aaien. Na het plukken, aaien en spelen is er gelegenheid om uit te rusten op het terras waar koffie, thee, appelsap en een lekkere koek te koop zijn.

Uniek cadeautje
Zoek je een leuk en uniek cadeautje? En ben je de standaard cadeautjes een beetje zat? Geef iemand een tegoedbon voor een bos bloemen in Hanneke’s Pluktuin cadeau! Hij of zij kan dan genieten van de natuur en de bloemen in de Flevopolder. Met een tegoedbon voor een zelf geplukte bos bloemen zit je altijd goed!

Hanneke’s Pluktuin
Ellerweg 18
8256 RT Biddinghuizen
06 19054350
info@hannekespluktuin.nl

Foto’s: Hanneke’s Pluktuin

Date: februari 09, 2017