logo

IJsboerderij De Horst

IJsboerderij De Horst in Epe is het ijswalhalla voor jong en oud. Hier wordt heerlijk boerenijs gemaakt van verse gepasteuriseerde koemelk bereid met alleen natuurlijke ingrediënten. Niet alleen het ijs, ook de geiten, de air-trampoline en de skelterbaan, maken een bezoekje aan de boerderij tot een groot succes.

Je hebt geluk, want als je na een, twee of drie bolletjes nog meer lust, neem je gewoon een grote bak ijs mee naar huis. IJsboerderij De Horst is mensen met een allergie gelukkig niet vergeten. Je kunt er namelijk ook terecht voor suikervrij- en soja ijs. Lekker op het terras met een heerlijke versnapering. Laat de lente maar komen!

Air-trampoline
Met een skelterbaan, een binnenspringkussen en grote air-trampoline onderscheidt IJsboerderij De Horst zich van andere speelgelegenheden. Extra bijzonder is de mogelijkheid om de geitenboerderij te bezichtigen of om ‘s avonds vanaf zes uur een kijkje te nemen bij het geiten melken.

IJscokar
Wil je een Oudhollandse ijscokar huren om je feest, barbecue om verjaardag nog completer te maken? Neem dan contact op met IJsboerderij De Horst. Of je nu in Groningen of Maastricht woont, het personeel van de IJsboerderij komt naar je toe. Dat wordt genieten!

IJsboerderij de Horst
Oenerweg 99
8161 PL Epe
0578-612702/06-30779677

foto’s: IJsboerderij de Horst

Date: februari 13, 2017