logo

Op ons boerenerf

Aan het rand van het dorp Lemelerveld vind je Op ons boerenerf. Op en rondom deze boerderij in Overijssel is van alles te beleven. Overnachten op de camping? Dwalen door het maisdoolhof of het bedrijf ontdekken tijdens de Boer’n Xpeditie. Het kan allemaal!

Zie, voel en beleef de boerderij tijdens de Boer’n Expeditie. Tijdens deze ontdekkingstocht leer je alles over dit moderne melkveebedrijf met al zijn technische snufjes. Zo kom je langs de melkrobots, de afkalfstal, de stier, het strohok en de unieke uitkijktoren. En natuurlijk maak je ook kennis met de 250 melkkoeien en hun kalfjes.

Niets hoeft!
Een andere manier om het boerenleven te ontdekken is door te kamperen op de boerderijcamping. Camping de Vos biedt rust en ruimte. Als je mee wilt helpen op de boerderij ben je van harte welkom. Maar niets hoeft! Lekker in je luie stoel zitten en enkel genieten van het weidse uitzicht is natuurlijk geen enkel probleem.

Metershoge maïsplanten
Bij Op ons boerenerf kun je uren dwalen in het Groot Sallands Maïsdoolhof. Overwin de metershoge maïsplanten en bereik het middelpunt van het doolhof! Rust even uit en beklim de uitkijktoren, van waar je een geweldig uitzicht hebt over het doolhof en de omgeving.

WC-borstel werpen
Op ons boerenerf zijn nog andere mogelijkheden. Zo kun je met je er met collega’s vergaderen, maar ook WC-borstel werpen. Met dit ludieke spel heb je gegarandeerd veel lol. Voor serieuze en minder serieuze zaken ben je hier dus op het goede adres.

Op ons boerenerf
Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld
06-46343086
info@oponsboerenerf.nl

foto’s: Op ons boerenerf

Date: december 18, 2016