logo

Plukkerij Framblij

Vlak bij het strand van Monster, tussen duin en zee, vind je Plukkerij Framblij. Hier kun je heerlijke frambozen plukken. Om je vingers bij af te likken!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, frambozen plukken en opsmikkelen is een genot voor iedereen. Dus of je nu met je opa gaat of met je beste vriendin, leuk wordt het zeker. Geen zin in vieze handen? Geen probleem! Op Plukkerij Framblij is er ook een stalletje te vinden waar je de heerlijke frambozen van de boerderij kunt kopen. Voor de echte genieter is hier ook frambozensiroop en frambozenjam te verkrijgen.

Theetuin Klaaske
In sommige seizoenen kun je naast frambozen ook nog eens druiven, appels en peren plukken op deze boerderij. Ben je hongerig en dorstig geworden van het plukken? Breng dan een bezoekje aan theetuin Klaaske voor een lekker kopje koffie of thee met een versgebakken taartje van Bakkerij Vlinder of een andere frambozenlekkernij.

Speciaal voor kinderen
Kinderen kunnen, naast het plukken, op deze gezellige boerderij ook met de konijnen knuffelen of de paarden aaien. Wil je een origineel kinderfeestje? Dat kan ook bij Plukkerij Framblij! Je eigen taart versieren met frambozen en bezoekje aan een tipi-tent. Gelukkig worden volwassenen ook niet overgeslagen. Wat te denken van plukken met je collega’s of een rondleiding door de plukkerij met je familieleden? Het kan allemaal in Monster.

Plukkerij Framblij
Zwartendijk 11
2681 LM Monster
06-12031522 / 06-53465194

foto’s: Plukkerij Framblij

Date: februari 10, 2017