Agenda

AGENDA

Belevenisboerderij Schieveen (ZH)

30-11-2019

Heb je altijd al een kijkje willen nemen op een biologische koeienboerderij? Dit is je kans! De koeien staan weer op stal samen met een aantal kalfjes en boer Arie van den Berg uit Schipluiden laat je graag zijn melkveehouderij zien waar hij veel aandacht heeft voor weidevogels in de polder tussen Rotterdam en Delft.

De huifkartocht start bij Belevenisboerderij Schieveen (Oude Bovendijk 220, Rotterdam), een Rotterdamse schapenboerderij waar je het boerenleven ontdekt. Stadsherder Martin Oosthoek vertelt tussen zijn schapen over zijn schapen. Maar hoe zit het op een biologische koeienboerderij? Samen met stadsherder Martin Oosthoek ga je in de huifkar met trekker naar de boerderij van boer Arie van den Berg. Wil je meer weten over de belevenisboerderij. Klik dan hier. Wil je meer weten over deze specifieke  activeit klik dan hier

Sinterklaas op HARM'S HOEVE

 01-12-2019 om 10:30

Sinterklaas brengt 1 december een bezoek aan HARM'S Hoeve in Malden. Meer weten over HARM'S Hoeve? Klik dan hier

Je kunt alvast meedoen met de kleurwedstrijd van HARM'S HOEVE. Op de website is de kleurplaat te vinden.

Geertjes Hoeve Kerstsfeerdagen (UT)

  02-12-2019 en 15-12-2019

Speciaal voor de winter is Geertjes Hoeve in Haarzuilens in kerstsfeer gezet. Op 15 &22 december vieren zij de winter tijdens de kerstsfeerdagen op de boerderij. Op deze twee dagen zijn er allemaal extra activiteiten. Kom je ook genieten van de winter op de boerderij? Ook is het restaurant open en is er huisgemaakte warme chocolade melk, een glas warme gluwein, heerlijke pannenkoek met warme appelcompote of een kop huisgemaakte erwtensoep en nog veel meer! Wil je meer weten over Geertjes Hoeve. Klik dan hier

Zorgboerderij de Buytenhof (ZH)

14-12-2019 11:00 tot 17:00

Zorgboerderij de Buytenhof in Rhoon organiseert een wintermarkt. Je kunt je kerstboodschappen doen, duurzame cadeaus met een mooi maatschappelijk verhaal kopen en er zijn leuke workshops voor jong & oud.

Onze zorggasten verkopen hun zelfgemaakte stukken van natuurlijke materialen, er zijn workshops kerststukjes en appelsap maken voor kids. Verhalenvertelster Jacqueline Sterenborg vertelt winterse verhalen voor jong én oud.

Verschillende categorieën


We hebben ons best gedaan om de verschillende activiteitenboerderijen overzichtelijk in te delen in categorieën.

Hiermee is het makkelijker om voor elk wat wils een leuke activiteitenboerderij te bekijken en te bezoeken.