Boerderij 't Geertje

Boerderij 't Geertje

Er zijn zoveel leuke activiteiten te doen op Boerderij ‘t Geertje in het Zuid-Hollandse Zoeterwoude, dat je wel een hele dag voor je bezoekje uit kunt trekken!


Vooral voor kinderen is deze biologische boerderij een ware belevenis. Zo kunnen ze een ritje maken op een pony, zelf marshmellows roosteren op een vuurtje, een tochtje maken met de meervaarder-boot of zelf de handen uit de mouwen steken tijdens een kanotochtje.


Met de benenwagen

Heb je zin in een wandeltocht met iets extra’s? Dan heeft Boerderij ‘t Geertje diverse leuke wandelingen uitgezet, zoals die over het polderpad of het klompenpad. Maar je kunt ook over en onder boomstammen kruipen op het avonturenpad, je eigen kruiden knippen op het wildpad of meedoen met de foto-stempel speurtocht.


Dierenmanieren

Er zijn koeien, varkens en geiten op de boerderij, die je allemaal mag aaien of knuffelen. Wil je de geitjes eten geven? Dat kan ook op ‘t Geertje, elke dag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Van maart tot oktober kun je nog iets veel leukers doen, namelijk de babygeitjes een flesje warme melk geven!


Lekkers in de boerderijwinkel
In de boerderijwinkel worden allerlei heerlijke zelfgemaakte producten verkocht, zoals verse koeien- en geitenmelk, vlees, kaas, honing en vruchtenjam Het restaurant van ‘t Geertje is in een voormalige koeienstal gevestigd, waar je van een uitgebreide lunch, groepsmaaltijd of zelfs een high tea kunt genieten. Boerderij ‘t Geertje
Geerweg 7

2381LT Zoeterwoude

071-5802642

boerderij@hetgeertje.nl


Foto’s: Boerderij 't Geertje


knuffelen, sport en spel, bedrijfsuitje


Bovenstaande tekst is 15 november 2019 voor het laatst gecontroleerd. Kijk voor actuele informatie ook altijd op de website van de desbetreffende aanbieder.