Geertje's Hoeve

Geertje's hoeve

Geertje’s Hoeve maakt het boerenleven beleefbaar voor jong en oud. De geiten en varkens, eigen kaasmakerij, boerderijwinkel en het lunchrestaurant maken een bezoek aan deze boerderij zeker de moeite waard.


Iedereen is elke dag welkom om een bezoekje aan de boerderij te brengen en wat van het boerenleven op te snuiven. Hier is het altijd leuk voor kinderen, want er zijn dieren, trekkers en lekkers. Je mag alle dieren een bezoekje brengen en kunt zelfs een ritje op een van de pony's maken! En als je zin hebt in iets zoets, kun je op Geertje's Hoeve zelfs marshmellows roosteren. 


Ervaar al het moois dat het platteland te bieden heeft

Stiekem genieten niet alleen de kinderen… Want wat is er nu mooier dan een varken samen met zijn biggetjes te zien of te genieten van de zon op het terras? Kortom, op deze boerderij ervaar je al het moois dat het platteland te bieden heeft.  


Geertje's Hoeve maakt het boerenleven beleefbaar

Geertje's Hoeve is een dependance van de succesvolle boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude, waar al sinds 1982 de stad met het platteland wordt verbonden. Rick (opgegroeid op boerderij 't Geertje) opende samen met zijn vriendin Anne in april 2014 Geertje's Hoeve met hetzelfde doel: het boerenleven beleefbaar maken. 


Geertje’s Hoeve
Rick en Anne van Rijn
Thematerweg 5
3455 SM Haarzuilens – Utrecht

Telefoon: 030-677 5053
E-mail: anne@geertjeshoeve.nlkaasmakerij, boerderijwinkel, restaurant, dieren aaien, kinderen


Bovenstaande tekst is 6 juni 2019 voor het laatst gecontroleerd. Kijk voor actuele informatie ook altijd op de website van desbetreffende aanbieder