Hanneke's Pluktuin

Hanneke's Pluktuin

Kom naar Hanneke’s Pluktuin in Biddinghuizen en knip zelf de mooiste creaties bij elkaar. Je gaat altijd met een bijzonder en mooi veldboeket naar huis! Op naar Flevoland dus om te genieten van de bloemen en het weidse uitzicht.

 

Bloemen zijn er in overvloed: duizenden snijbloemen in tal van variaties en jij mag kiezen welke je wilt. Neem alle tijd, zodat je optimaal kunt genieten van de mooiste bloemen, de natuur en de Flevopolder. Naast de pluktuin is er ook elk jaar vanaf april een tulpentuin met maar liefst 250 verschillende soorten! Maar let op, tulpen pluk je niet, die moet je 'trekken'.

 

De kas
Er zijn in de pluktuin ook een wei en een kippenhok waar je allerlei dieren kunt aaien. Na het plukken en aaien is er gelegenheid om uit te rusten in de kas of op het terras, waar allerlei lekkers te koop is.

 

Uniek cadeautje
Zoek je een leuk en uniek cadeautje? En ben je de standaard cadeautjes een beetje zat? Geef dan iemand een tegoedbon voor een bos bloemen in Hanneke’s Pluktuin cadeau! Hij of zij kan dan genieten van de natuur en de bloemen in de Flevopolder. Met een tegoedbon voor een zelf geplukte bos bloemen zit je altijd goed!

 

Hanneke’s Pluktuin
Ellerweg 18
8256 RT Biddinghuizen
06 19054350
info@hannekespluktuin.nl


Foto’s: Hanneke’s Pluktuin


plukken, knuffelen en aaien, winkel, eten en drinken


Bovenstaande tekst is 6 juni 2019 voor het laatst gecontroleerd. Kijk voor actuele informatie ook altijd op de website van desbetreffende aanbieder