Piggy's palace

Piggy's palace

Piggy’s palace in Bathmen is DE plek in Overrijssel om heerlijk te knuffelen met pasgeboren biggetjes of lekker te ravotten met hun grotere broertjes en zusjes. Trek oude kleren en schoenen aan want de grotere biggen vinden broekspijpen en veters heerlijk om aan te sabbelen en knabbelen. Wil je niet knuffelen, maar wel kennismaken met de varkens dan zijn daar ook tal van mogelijkheden voor.

Wat te denken van een moddermaskermiddag of een wijnproeverij tussen de varkens. Wel heel bijzonder is het overnachten in de stal en het bijwonen van de geboorte van de biggetjes. Dat je deze nacht smerig gaat worden is een garantie, dat je goed slaapt zeker niet!


Allerlei soorten vlees
Piggy’s palace heeft ook een winkeltje waar zij allerlei soorten varkensvlees verkopen. Kom gerust eens langs om eerst te proeven en dan je keuze te maken. Grotere hoeveelheden kun je ook van te voren bestellen.

Piggy’s palace
Bettinkdijk 7
7437 RA Bathmen
Tel: 06-53509938/0573-221346
Paula@piggypalace.eu


foto’s: Piggy’s palace/Bij de boer op bezoek


bigknuffelen, Bathmen, Overijssel, varkens, modderpoel, vleesverkoop, boerderijwinkel

Bovenstaande tekst is 8 mei 2020 voor het laatst gecontroleerd. Kijk voor actuele informatie ook altijd op de website van desbetreffende aanbieder