Roke's erf

Roke's Erf

Geniet van het mooie boerenleven op Roke’s erf in Arriën. Loop het klompenpad, struin door het maisdoolhof of speel een potje boerengolf in het boerenbos. Daarna kun je, omringd door eeuwenoude bomen, bijkomen bij het bijzondere bakhuisje. Op naar Overijssel dus.


Het klompenpad is een leuke activiteit voor iedereen die het boerenleven van dichtbij wil mee maken. Klompen wijzen de weg op dit actieve pad, dwars door stallen, boerentuinen, Roke's erf en het naastgelegen boerenbos. Onderweg is er van alles te zien en te doen. Voor kinderen is er een heuse ‘stro-speel-schuur’. De lengte is 1,5 km. Dus voor iedereen te doen!


Boerenbos-golf
Naast het klompenpad is er nog meer te ontdekken. Zo is het geweldig om te dwalen door het maisdoolhof. En wat te denken van ‘boerenbos-golf’? Een leuk spel voor jong en oud. Het loopt door het boerenbos van Roke’s erf. Iedere keer kom je een 'boshole' tegen om in te slaan, maar natuurlijk krijg je te maken met de hindernissen van het bos. Dat wordt een uitdaging!


Schilderen
Ook voor kinderfeestjes, familiedagen of buurtfeestjes ben je bij Roke’s erf aan het juiste adres. Zij bieden verschillende arrangementen aan. Schilderen in de stallen? Een tocht in de huifkar? Of een dagje Roke’s erf met BBQ? Het kan allemaal.


Rundvlees
Boerderij Roke’s Erf is vooral een melkveebedrijf, maar daarnaast verkopen ze ook rundvlees. Er wordt rundvlees verkocht van vleesstieren die zijn opgegroeid op deze boerderij. Het vlees heeft een fijne en malse smaak. Je kunt zowel samengestelde pakketten als ‘losse’ stukjes rundvlees kopen. Hier zie je echt waar het vlees vandaan komt. Je mag namelijk altijd een kijkje nemen in de stal.


Roke ‘s erf
Dwarsweg 1
7735 KS Arriën/Ommen
0523-676289
Contact via formulier


Bron foto’s: Roke’s erf


maïsdoolhof, boerderijwinkel, kinderen, arrangementen, boerengolf


Bovenstaande tekst is 6 juni 2019 voor het laatst gecontroleerd. Kijk voor actuele informatie ook altijd op de website van desbetreffende aanbieder